Kadayf yaparken fırında pişirme aşamasında nelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle, kadayıfın eşit şekilde kavrulması için fırını önceden ısıtmanın ve tereyağını nasıl kullandığımızın önemli olduğunu biliyorum. Peki, fırından çıkardığımızda hemen şerbet dökmek yerine bekletmek neden bu kadar önemli? Bu detayları uygularken neleri göz önünde bulundurmalıyım? Ayrıca, kadayıfın üzerini süslemek için hangi kuruyemişleri tercih etmeliyim?
Kadayf yaparken fırında pişirme aşamasında nelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle, kadayıfın eşit şekilde kavrulması için fırını önceden ısıtmanın ve tereyağını nasıl kullandığımızın önemli olduğunu biliyorum. Peki, fırından çıkardığımızda hemen şerbet dökmek yerine bekletmek neden bu kadar önemli? Bu detayları uygularken neleri göz önünde bulundurmalıyım? Ayrıca, kadayıfın üzerini süslemek için hangi kuruyemişleri tercih etmeliyim?
Cevap yaz